martes, 9 de febrero de 2010

La vida és bella

Aquesta pel·lícula està basada en els temps dels nazis i dels camps de concentració. Tracta d'un home, un poc estrany de caràcter, que va passejant per algunes ciutats d'Itàlia,d'una feina a una altra sense saber el que li depara la vida. Aquest home nomia ''Guido''. Un dia va conèixer la Dora amb qui s'arribarà a casar i tendrà un fill. Ella era de família rica, i de pensament nazi,i ho va deixar tot enrrera per cuidar de la seva família, ja que els seus no volien saber res d'ella ja que s'havia casat amb un jueu. Un dia de tornada a casa, Dora, es va trobar amb tota la casa remoguda, i en aquell precís moment es va adonar del que havia passat. Els nazis havien agafat el seu home i el fill per a dur-los als camps de concentració d'Auschwitz. Allà, els jueus eren executats, explotats, assassinats...Els homes feien feina sense descans i quan estaven totalment esgotats, els executaven. Els vells directament eren assassinats només arribar, igual que els nins. Però Guido va amagar molt bé el seu fill, utilitzant un joc, aquest joc li va salvar la vida al petit però el pare va ser executat per intentar trobar la seva dona. Al final, la Dora i el fill Giosue ,tornen a casa gràcies als anglesos que varen conquistar els camps.









MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

3 comentarios:

  1. Hola com stas feo?? weno vetx ke axo es el primer comentari...weno me estrenare amb tu jejeje... Al final te va agradar sa peli?? weno te vaig deixant bessus!

    ResponderEliminar
  2. M'ha costat un poquet que t'engrescassis amb el teu blog, però finalment veig que li has agafat el gustet. Bon comentari sobre la pel·li, ja sé que t'ha agradat molt!!! Au, endavant amb el teu blog!

    ResponderEliminar
  3. holaaa, miryam XD
    m'agrada moooolt el resum, que has fet de sa peli..
    un bs

    ResponderEliminar